Om Fartslek

Fartslek er et program og en webside som bruker informasjon som allerede ligger på Strava og lager nye konkurranser

140x140

Bli Fartslek ambassadør!

Lyst på en fartslek i ditt område? Les videre! Strava er full av segmenter, og det kan være vanskelig å finne fram til de beste. Derfor trenger vi hjelp av ivrige Strava brukere til å velge ut de beste segmentene. Vi er foreløpig så vidt startet, men planen er å opprette fartslek-ambassadører som vil få tilgang til å opprette nye fartsleker. Oppgavene til fartslekambassadører blir da:

  • Sette sammen de beste segmentene i sitt område til Fartsleker
  • Fortelle om fartslekene på lokale grupper / idrettlag og i sosiale media
  • Skape engasjement rundt fartslekene - f.eks poste en resultatliste på en lokal facebookgruppe en gang i mnd
  • Kanskje invitere til Fartslek-events, der en kan ta segmentene sammen

Fordelen med å bli Fartslek ambassadør?

  • Du får velge ut segmentene
  • Du kan få inn lokale sponsorer til ditt område - blir det penger av det finner vi sikkert en god løsning
  • Du skaper masse engasjement og idrettsglede

Hvordan bli Fartslekambassadør? Send melding på http://facebook.com/fartslek , send en epost til lars.erik.finholt -at- gmail.com, eller ring meg på 95271895

Advarsel

Konkurranseinstinkt er en bra greie. Men pass på deg selv - ikke dra på for hard, hverken nedover eller oppover. Husk også at vi har ikke noe helsepersonell utplassert som vanlige konkurranser har.

Uskrevne regler

Egentlig et helt unødvendig kapittel, men for ordens skyld: Om du skulle glemme å skru av GPS, og logge et segment mens du kjører bil, så vær snill og slett turen. En KOM på et av segmentene verdsettes ofte svært høyt - ergelig om man mister en KOM pga en biltur.

Hvordan virker det?

Alle data som ligger på Strava kan hentes ut gjennom et grensesnitt Strava har laget for dette formålet. Fartslek henter regelmessig (hver time) ut Strava informasjon for alle segmentene som er med i fartslekene. Disse dataene brukes til å bygge resultatlistene. Etter hvert som administratorer oppretter nye fartsleker vil de tilhørende segmenetene synkroniseres inn.

Poengsystemet

Vinneren får alltid 125 poeng, nummer to får 115 poeng og nummer tre 110 poeng. Resten av poengene deles ut etter din prosentmessige plassering. Dvs havner du midt på lista får du 50 poeng. Alle som deltar får minimum 10 poeng. Fordi poengsystemet er basert på prosentvis plassering vil du kunne oppleve at poengsummen din endres etterhvert som det blir flere deltagere

Et hobbyprosjekt

Fartslek er et hobbyprosjekt som er laget av Lars Erik. Han har brukt noen timer på siden, både fordi han liker å programmere, men også fordi han er en ivrig Strava logger og ønsket seg noen ekstra funksjoner. Fartslek er i en beta utgave. Det betyr at endel småfeil kan forekomme.

Prøv ut andre sider også

Fartslek er ikke alene om å bruke strava data. Sjekk også ut følgende sider

v2.0

Lik oss på Facebook

Det er vanskelig å vite om fartslek faller i smak. Lik oss derfor på http://facebook.com/fartslek og kom med tilbakemeldinger på hva du liker, og hva du synes kan bli bedre


Created by Lars Erik Finholt IT, with data from Strava.